Byfest Uge Mejrup


Mejrup Cykelclub er medarrangør af Byfesten i Mejrup

Mejrup Cykel Club er medarrangør af Byfesten i Mejrup. Det betyder, at cykelklubben skal stille med nogle hjælpere til forskellige arrangementer. Derfor håber og tror vi på, at vores medlemmer kan være med til at finde nogle hjælpere eller selv hjælpe til. Vi ved, at der i forvejen er en del af medlemmerne, der plejer at hjælpe ved byfesten. Nu kommer det blot jeres egen klub tilgode. Så spørg kone, kæreste, nabo og venner om de vil være med til at hjælpe.

Opgaver der skal bruges hjælp til er f.eks. opsyn ved Segway, bagning af kage, salg i telt og fra grill, loppeaflæsning og oprydning af lopper.

Cykelklubben står for afviklingen af cykelsponsorløbet. Dermed har vi brug for flere hjælpere til afviklingen af selve løbet, f.eks. til vejvisning, tidtagning eller optælling af omgange.

Når I har navn og telefonnummer på en hjælper, så kontakt John Formand på mail john_a_l_pedersen@hotmail.com eller telefon 97403363/30115675, så vi kan få udfyldt listen.

HUSK: Indtægten fra byfesten giver os mulighed for at lave gode medlemsarrangementer og er med til at holde kontingentet nede.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Mejrup Cykel Club  
Tilknyttet fil:    Byfest 2014 (275 Kb)
Mejrup GU Cykling  |   Elkjærvej 26, Mejrup  |   7500  Holstebro  |     |   @